Aneto s'apunta al 'delivery'

La companyia arriba a un acord amb les principals plataformes de repartiment i farà una acció promocional amb Uber Eats

Aneto llança SuperSups, el nou 'delivery' de sopes | Cedida Aneto llança SuperSups, el nou 'delivery' de sopes | Cedida

L'empresa de caldos 100% naturals Aneto ha llançat SuperSups, un servei de restauració perquè els amants de la sopa puguin gaudir de sopes en bol a casa. Segons informen en un comunicat, la comanda es pot realitzar a través de les principals plataformes de repartiment, amb una acció promocional especial amb Uber Eats.

D'aquesta manera, Aneto Natural es converteix en la primera marca de gran consum que fa el salt al delivery, amb una cuina situada a Barcelona que elabora sopes dirigides exclusivament als consumidors de menjar a domicili. La companyia subratlla que "ara fem un pas més i facilitem als consumidors que puguin degustar les receptes en bol amb caldo Aneto a casa amb tan sols un clic, sense necessitat de cuinar".

Precisament per això, ara podrem rebre SuperSups a casa, que ofereix una carta amb més de dotze sopes, des de les més tradicionals, com l’Escudella i el Cocido Madrileny, fins a les internacionals o exòtiques com el Ramen o el Tom Yam Thai. També incorpora receptes pròpies, com la Punky Vegan de llenties o la Chicken Lovers, i fins i tot permet a l'usuari dissenyar la seva pròpia sopa amb més de vint ingredients diferents.

El restaurant, amb servei a través de plataformes digitals, busca impulsar el consum de la sopa en bol com un plat complet i saludable per a diferents moments i contextos com un menjar diari a la feina, un menú en família, en parella o amb amics.

Més informació
Aneto se suma a la solidaritat repartint caldos a hospitals i gasolineres
Avui et destaquem
El més llegit