CA | ES

Aneto se suma a la solidaritat repartint caldos a hospitals i gasolineres

L'empresa de caldos fa arribar els seus productes a sanitaris, personal de neteja, transportistes i col·lectius vulnerables

Aneto se suma a la solidaritat repartint caldos a Barcelona i Madrid | Cedida Aneto se suma a la solidaritat repartint caldos a Barcelona i Madrid | Cedida

L'empresa catalana de caldos naturals Aneto 100% Natural està fent arribar els seus caldos a hospitals i gasolineres de tot Espanya perquè es reparteixin entre sanitaris, personal de neteja i transportistes. Aneto vol posar així el seu granet de sorra per garantir l'alimentació d'aquests col·lectius de risc mentre duri la crisi de salut pública per la covid-19, segons ha pogut saber VIA Empresa.

Les donacions als centres hospitalaris s'estan vehiculant a través d'iniciatives com Health Warriors o la proveïdora de serveis a empreses ISS Facility Services a Barcelona; ​​i amb Food 4 Heroes a Madrid. En total, la marca ha lliurat ja més de 15.000 brics de caldo de pollastre i caldo de verdures amb aquest objectiu, i preveu incrementar el número amb la contribució en projectes d'altres punts del territori espanyol.

En el cas de les gasolineres, Aneto va arribar un acord amb la xarxa d'estacions adherides a Petroleum Card perquè els transportistes puguin emportar-se un kit gratuït que constarà d'una mascareta higiènica i un bric de caldo de pollastre. La iniciativa, impulsada per la Federació Nacional de Transportistes d'Espanya (FENADISMER) i la seva fundació d'ajuda social a l'Transport FUNDATRANS, és un reconeixement a l'esforç que estan realitzant aquests treballadors perquè els subministraments arribin al seu destí. En total, s'ha començat per 4.000 brics, que es repartiran en desenes d'estacions de tot Espanya, però es preveu ampliar la xifra.

Finalment, Aneto també està col·laborant amb projectes socials i solidaris per assegurar les necessitats bàsiques de col·lectius vulnerables. Entre d'altres, s'està donant més de 50.000 litres de producte a organitzacions com Càritas o Creu Roja, entre d'altres, que el destinaran a gent gran, famílies sense recursos, persones sense llar i persones refugiades.

Més informació
Fibracat dóna targetes SIM per connectar pacients i famílies
Movistar dóna 250 ulleres a l'Hospital Vall d'Hebron
Mercadona dóna 30.598 quilos de productes al Banc dels Aliments
Avui et destaquem
El més llegit