Audax Renovables, l'energètica de José Elías, torna a guanyar diners

La companyia guanya 2,3 milions d'euros el tercer trimestre del 2022 que contrasten amb les pèrdues del mateix període de l'any anterior

José Elías, president d'Audax Renovables |Cedida José Elías, president d'Audax Renovables |Cedida

Audax Renovables ha registrat un resultat net de 2,3 milions d’euros el tercer trimestre del 2022, davant les pèrdues de 4,2 milions del mateix període de l'exercici anterior. En un comunicat que han fet públic aquest dimarts, el grup energètic de Badalona que lidera José Elías exposa que han augmentat els ingressos un 78% del juliol al setembre, fins a 2.033 milions d'euros.

La companyia subratlla que ha assegurat uns ingressos recurrents i estables, així com un proveïment de l’energia a comercialitzar amb menys afectació respecte el comportament del mercat.

Tot això ho ha atribuït a l’estratègia d’integració vertical entre les activitats de generació i comercialització, així com a l’augment del 40% del volum d’energia generada respecte al mateix període de l’exercici anterior i increment dels preus de les matèries primeres.

El deute financer se situa en 708 milions d'euros, 64 milions menys des del tancament de l'exercici del 2021

El deute financer se situa en 708 milions d'euros, fet que suposa una reducció de 64 milions d'euros des del desembre del 2021, que situa el palanquejament del grup en el 75,4%.

Més informació
Audax factura 1.323 MEUR en el primer semestre
Audax i emovili impulsen instal·lacions de recàrrega de vehicles elèctrics
José Elías (Audax) torna al negoci dels helicòpters
Avui et destaquem
El més llegit