La façana de l'Axel Hotel de Barcelona
La façana de l'Axel Hotel de Barcelona

Axel obrirà un hotel a Miami

La cadena dirigida al col·lectiu LGBT preveu obrir 10 establiments en els propers quatre anys

Axel Hotels torna a provar sort al continent americà. Després d'un intent fallit a l'Argentina, ara Axel aterrarà per primer cop als Estats Units amb l'Axel Beach Miami que obrirà les seves portes aquest estiu. D'aquesta manera, la cadena catalana dirigida al col·lectiu LGBTI continua el seu pla d'expansió internacional que preveu obrir 10 hotels en els propers quatre anys. S'han obert recentment l'Axel Hotel Madrid, AxelBeach Eivissa i Two Hotel Berlin by Axel.

Segons el CEO d'Axel Hotels, Albert Olivé, “l'AxelBeach Miami obrirà les seves portes per convertir-se en el nou referent de la comunitat LGBTI a Miami, amb la nostra filosofia heterofriendly”. Es calcula que l'obertura repercuteixi en uns ingressos de més de 5 milions d'euros durant el primer any.

Per què Miami?

Més concretament, el nou hotel estarà situat en la icònica Collins Au de Miami Beach, a menys de tres minuts caminant de la platja de South Beach en un edifici Art-Decó construït l'any 1940 de tres mòduls independents de dues i tres plantes respectivament. Comptarà amb 159 habitacions, restaurant, Fitness & Spa, Lounge Bar i un Sky Bar.

Acutalment, Miami és una de les principals destinacions d'interès pel seu atractiu i respecte amb la comunitat LGBTI. De fet, s'acaba d'incloure a Miami Beach com a Top Municipi de 2017 per a la Igualtat LGBTI en l'índex d'igualtat del Grup de Tasques LGBTI.

Més ingressos

Axel Hotels ha tancat el 2017 amb un increment del ingressos del 49,1% i encara preveu incrementar-los un 40% més aquest any. Actualment, els ingressos ronden els 24 milions d'euros però s'espera tancar el 2018 amb 34 milions d'euros. 

Alhora, Axel Hotel Barcelona ha guanyat el guardó de Best Hotel Experience otorgat a escala mundial per la guia turística Gaycities. 

 

Més informació
Axel Hotels, un hotel 'heterofriendly'
Axel Hotels trasllada la seu social a Madrid
Axel Hotels desembarca a Eivissa
Avui et destaquem
El més llegit