Axel Hotels obrirà un hotel a València

La cadena 'heterofriendly' instal·larà el seu vuitè establiment al barri del Carmen de la capital valenciana

L'edifici del Casa Vella a València L'edifici del Casa Vella a València

La cadena catalana Axel Hotels obrirà un hotel a la ciutat de València. La companyia hotelera heterofriendly inaugurarà a la capital del País Valencià, concretament al barri del Carmen, el seu vitè establiment, segons avança Valencia Plaza. Aquest emblemàtic edifici de la ciutat havia estat una discoteca i després va restar tancat durant molts anys. L'empresa, consultada per VIA Empresa, no confirma aquesta informaicó.

L'empresa ja ha avançat en els tràmits administratius i aquesta setmana ja s'han començat les obres per adaptar l'edifici de Casa Vella, a la confluència dels carrers Roteros i Pintor Fillol. Aquest seria el segon hotel en propietat de la cadena, que només té en propietat l'edifici del primer hotel al carrer del Consell de Cent de Barcelona.

Durant aquest 2017 Axel Hotels ha obert un hotel a Eivissa i un altre a Madrid en el marc del seu pla d'expansió. La companyia compta ara, doncs, amb un total de set hotels -dos a Barcelona i Berlín, un a Maspalomas-. Fundada l'any 2003 per part  Joan P. Julià Blanch, Axel Hotels compta amb una facturació anual de 16 milions d'euros,

Més informació
Axel Hotels, un hotel 'heterofriendly'
Axel Hotels desembarca a Eivissa
Axel Hotels obrirà al gener el seu segon hotel a Berlín
Avui et destaquem
El més llegit