Nomo s'estén a les pimes

L'objectiu és que gestionin digitalment el seu negoci i es focalitzin en fer-lo créixer

Els autònoms a Espanya | iStock Els autònoms a Espanya | iStock

Nomo, la plataforma fintech que integra els serveis financers i eines de negoci per a autònoms i freelancers, consolida el seu creixement amb la posada en marxa del seu servei especialitzat per a pimes. Segons informen en un comunicat, Nomo posa així a disposició de pimes la seva plataforma all-in-one per ajudar-los a gestionar de forma àgil i digital les tasques administratives i fiscals del seu negoci: facturació, comptabilitat, impostos i finançament, entre d'altres.

Aquest pas endavant és fruit de l’evolució natural de Nomo i de la pròpia demanda del mercat. Els últims mesos, moltes pimes van sol·licitar a Nomo l'ampliació dels seus serveis per a satisfer les seves necessitats, ja que la plataforma aglutina a través d'una única eina la gestió del negoci i els serveis financers de manera intel·ligent i digital.

El recorregut de Nomo, amb els seus més de 80.000 autònoms registrats, li permet oferir des d'avui a les més de 3.213.557 micropimes espanyoles la seva plataforma amb serveis adaptats específicament a les seves necessitats. Nomo és útil per a petites empreses, comunitats de béns, associacions i autònoms propietaris de S.L., així com per als responsables de comptabilitat o d'administració d'empreses de menys de 10 treballadors.

Per al CEO de Nomo, Xavier Capellades, “el nou servei de Nomo té per objectiu ser un punt d'inflexió per a aquest col·lectiu i aprofitar la tecnologia per a fer menys tediosa i més eficaç la gestió del negoci, la seva fiscalitat i les seves necessitats financeres".

Més informació
Nomo rep 1,8 milions d'euros per garantir el seu creixement
Nomo és el banc dels autònoms
Avui et destaquem
El més llegit