Banc Sabadell inaugura sucursal a Portugal

L’entitat financera preveu superar els 1.000 milions d’euros en volum de negoci el 2022

Banc Sabadell inaugura sucursal a Portugal Banc Sabadell inaugura sucursal a Portugal

El Banc Sabadell ha inaugurat la seva primera sucursal a Portugal amb l’objectiu principal de "prestar serveis bancaris a empreses i corporacions, complementant així la seva presència internacional", segons ha afirmat la direcció de comunicació del banc en un comunicat.

Després de més de 25 anys d'experiència a Portugal, el Banc Sabadell va iniciar aquest nou projecte al setembre de 2018 i ha començat ja, a través de la seva xarxa internacional, a prestar els seus serveis a les empreses espanyoles amb inversions al país i en corporacions portugueses. Es tracta, com s'explica al comunicat, d'un acompanyament que l'entitat està fent perquè les societats prenguin les millors decisions econòmiques tant a Portugal, com especialment en aquelles geografies on la banca portuguesa tradicionalment no ha tingut presència.

La sucursal, situada a l'avinguda de Liberdade, en ple centre de Lisboa, preveu superar els 1.000 milions de volum de negoci el 2022. En poc més de sis mesos d'activitat, els volums de negoci ja han sobrepassat els previstos inicialment.

Compromís a llarg termini amb empreses espanyoles

El director general adjunt de Banc Sabadell i director de la direcció de Corporate & Investment Banking, José Nieto, ha assegurat que el principal objectiu de l'entitat és "oferir serveis bancaris que permetin a Banc Sabadell estar compromès a llarg termini amb empreses espanyoles que estan desenvolupant negocis o invertint a Portugal i ajudar a les empreses portugueses a que prenguin les millors decisions econòmiques tant al seu país com en nous mercats en els quals la banca portuguesa no està present a dia d'avui". I ha recordat la importància del "coneixement del banc d'aquest país, on fa més de 25 anys que és present".

A més, ha destacat el "compromís del banc amb Portugal" i ha insistit que l'entitat desenvoluparà "allò en què és número u: la banca d'empreses". L'oficina de Banc Sabadell a Portugal, dirigida per Santiago Tiana, compta amb un equip de 12 experts amb una àmplia experiència en el sector bancari portuguès orientada al segment d'empreses, l'activitat transaccional, el trade finance, finançament estructurat, la tresoreria, el mercat de capitals i la banca corporativa.

Més informació
Banc Sabadell marxa de Colòmbia
Josep Oliu: "En banca sobretot es resisteixen tempestes"
La decisió tècnica (i catalana) del Banc Sabadell
El TSB enfonsa un 56,5% els beneficis del Banc Sabadell
Avui et destaquem
El més llegit