L'Automobile Barcelona creix un 46% en l'edició del seu centenari

El saló registrarà una xifra històrica amb 44 marques automobilístiques

L'Automobile Barcelona creix un 46% en l'edició del seu centenari L'Automobile Barcelona creix un 46% en l'edició del seu centenari

L'Automobile Barcelona, el Saló Internacional de l'Automòbil organitzat per Fira de Barcelona que celebrarà de l'11 al 19 de maig de 2019 l'edició del seu centenari, tornarà a fer de Barcelona la capital mundial del motor. Finalment, comptarà amb un total de 44 marques que exposaran les seves últimes novetats al públic assistent, la qual cosa suposa un creixement del 46% respecte a la seva última edició. El certamen –el primer esdeveniment firal a Espanya a commemorar 100 anys– tindrà lloc en l'emblemàtic recinte de Montjuïc i ocuparà gairebé la totalitat dels pavellons recuperant tres palaus (2, Z6 i 7) i augmentant la zona exterior. 

Així, com s'explica a un comunicat que ha enviat l'organització, el certamen serà de nou un gran aparador internacional per a les principals marques d'automòbils. El saló comptarà finalment amb la presència de Abarth, Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Cupra, Dacia, EasyMile, Ferrari, Fiat, Fiat Professional, Ford, Hispà Suïssa, Honda, Hyundai, Infiniti, Jaguar, Jeep, Kia, Lamborghini, Land Rover, Lexus, Lotus, Maserati, Mazda, Mercedes Benz, Mercedes Benz Vans, Mini, Mitsubishi, Nissan, Pal-V, Piaggio Commercial Vehicle, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Tesla, Toyota, Volkswagen i Volvo. Els boxs per als cotxes de prova se situaran tant en l'Avinguda Reina Maria Cristina com en la de Rius i Taulet.

Barcelona tornarà a ser la capital mundial del motor

El president de Automobile Barcelona, Enrique Lacalle, ha assegurat que “l'edició del Centenari serà històrica, un 46% més de marques que en la de fa dos anys, convertint de nou a Barcelona durant aquests dies en la capital mundial del motor. El Centenari inclourà grans novetats: 44 marques, primícies mundials, europees i nacionals; una exposició de 25 vehicles que van marcar una època i que oferiran als visitants un passeig per la història. A més, tot aquell que visiti l'Automobile Barcelona podrà posar-se al dia amb les últimes novetats tecnològiques que canviaran la mobilitat en els pròxims anys com els vehicles autònoms, sense conductor, que podran provar-se. Fins i tot en aquesta edició podrà veure's un cotxe volador”.

Espectacle immersiu del centenari

Per commemorar un segle d'existència, Automobile Barcelona ha preparat un programa d'activitats entre les quals figura un nou espectacle audiovisual que embarcarà als visitants en un viatge interactiu i immersiu a través dels 100 anys de la història de l'automòbil, Barcelona i la seva transformació i el futur de la mobilitat. Es tracta d'una experiència única amb projeccions 3D i hologràfiques i música amb so envolupant en una instal·lació de més de 1.500 m2 en el Palau 2.

Finalment, en el Connected Street els visitants podran experimentar les tecnologies més disruptivas de l'àmbit automobilístic, com s'ha assegurat en el comunicat enviat per l'organització. 

Més informació
L'Automobile Barcelona tanca amb rècord de públic i de vendes
Les startups pugen al cotxe
El Saló de l'Automòbil es transforma
L'Automobile Barcelona es connecta a la mobilitat intel·ligent
Avui et destaquem
El més llegit