Edició rècord de la Bridal: 22.000 visitants i més de 400 marques

Una trentena de firmes desfilen i exhibeixen a la passarel·la vestits nupcials i de còctel en la 29a edició de la Valmont Barcelona Bridal Fashion Week

Edició rècord de la Bridal: 22.000 visitants i més de 400 marques|ACN Edició rècord de la Bridal: 22.000 visitants i més de 400 marques|ACN

La fira Valmont Barcelona Bridal Fashion Week (VBBFW) ha tancat aquest diumenge les portes de la seva 29a edició acollint més de 22.000 visitants d'arreu del món i erigint-se com la "cita líder mundial de la indústria de la moda bridal", segons un comunicat de l'organització. La VBBFW, organitzada per la Fira de Barcelona, ha registrat així la seva millor edició, tant pel que fa als assistents, quasi 2.000 més que l'any anterior, com pels expositors Concretament, un total de 429 marques, la majoria de les quals de procedència internacional, han participat de la fira. Una xifra que suposa un augment del 15% respecte a l'any anterior. A part, durant els tres dies, la VBBFW ha comptat amb les desfilades de 35 firmes i l'exhibició de més de 28.000 vestits i complements nupcials.

Més info: La moda espanyola sedueix el sector 'bridal' del món

Segons l'organització, més de 1.300 compradors estratègics han assistit al certamen contactats directament pel saló, majoritàriament procedents d'Itàlia, Alemanya, la Xina, els Estats Units, Regne Unit, França, Japó i el Brasil, països objectiu de la fira en el seu procés d'internacionalització. D'altra banda, la celebració d'esdeveniments com la Bridal Night, protagonitzada per la desfilada de la firma nord-americana Marchesa, o l'entrega dels guardons ELLE International Bridal Awards han completat l'oferta d'un certamen que s'ha consolidat com "l'escenari més complet de les creacions de la pròxima temporada primavera/estiu 2020", en paraules de l'organització.

Sobre la passarel·la: veterans i noves firmes 

En aquesta línia, marques com Jesús Peiró, Pronovias i Rosa Clarà, Cristina Tamborero o Sophie et Voilà han destacat a les desfilades de la mà de firmes que s'han estrenat a la passarel·la en aquesta edició, com Marchesa o The Atelier Couture.

A més, la VBBFW ha estat escenari de la desfilada New Talent Show amb creacions de joves dissenyadors com les espanyoles Olga Maciá i Chiffon Atelier i els italians Simone Marulli i Poesia Sposa, entre d'altres. Paral·lelament, la fira ha acollit l'entrega dels guardons ELLE International Bridal Awards, que han reconegut el talent i l'excel·lència de firmes com Rosa Clará i Yolancris i de professionals com Peter Langner, Janet Dress, Antonio Riva i Elie Saab, entre altres. La setmana dedicada a la moda nupcial tornarà del 20 al 26 d'abril de l'any que ve a la Fira de Barcelona.

Més informació
La Barcelona Bridal Fashion Week vol conquerir els mercats emergents
Pronovias enceta la Barcelona Bridal Fashion Week
Barcelona, capital nupcial
Avui et destaquem
El més llegit