Pronovias enceta la Barcelona Bridal Fashion Week

El dissenyador francès Hervé Moreau ha presentat la col·lecció Atelier Pronovias 2019 amb models internacionals

Hervé Moreau a la desfilada de Pronovias per a la Barcelona Bridal Fashion Week 2018 | ACN Hervé Moreau a la desfilada de Pronovias per a la Barcelona Bridal Fashion Week 2018 | ACN

Pronovias ha inaugurat aquest dilluns la Barcelona Bridal Fashion Week amb la nova col·lecció del director artístic, Hervé Moreau. La firma catalana de vestits de novia ha presentat la col·lecció Atelier Pronovias 2019 al Pavelló Italià de la Fira Montjuïc que, enguany, gira al voltant del concepte In Bloom, és a dir, els jardins i les flors. Les models internacionals Romee Strijd, Cindy Bruna o Blanca Padilla han protagonitzat l’acte on, a més, Blanca Romero i la seva filla Lucía Rivera han desfilat juntes per primera vegada vestides de novia. Els dissenys versen en torn als acabats geomètrics i florals i aposten per les transparències per a la pròxima temporada.

La nova col·lecció de Pronovias ha proposat enguany dissenys amb reminiscències de la natura amb flors en aplicacions, bordats i teixits com el mikado. A més, les cues llargues dels vestits o els cossos de pedreria tornen a ser protagonistes de la moda nupcial. “Allò que anem a tenir és diversitat. En la col·lecció hi ha propostes per a novies que vulguin casar-se tant en la platja, com en un jardí o en una església”, ha explicat el director artístic de la firma, Hervé Moreau. El dissenyador ha destacat també la barreja entre la natura i la joventut.

La 28a setmana de la moda nupcial continuarà amb la seva programació fins el pròxim divendres i es dividirà entre la passarel·la, amb 27 firmes nacionals i internacionals com Rosa Clarà o Jordi Dalmau, i un saló organitzat per Fira de Barcelona al recinte de Montjuïc que acollirà més de 370 marques i que es farà entre el 27 i el 29 d'abril.

Més informació
Públic i marques es donen el sí a la Bridal Fashion Week
La Barcelona Bridal Fashion Week més internacional
Tanca la Bridal Week més internacional
Avui et destaquem
El més llegit