Barcelona, el cor del món cardiotoràcic

El CCIB acull la 35a trobada anual de l’Associació Europea de Cirurgia Cardiotoràcica (EACTS) del 13 al 16 d’octubre

CCIB Exterior, espai del congrés EACTS | Cedida CCIB Exterior, espai del congrés EACTS | Cedida

El Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) acull, del 13 al 16 d’octubre, la 35a trobada anual de l’Associació Europea de Cirurgia Cardiotoràcica (EACTS). L’esdeveniment, el primer gran congrés mèdic que se celebra a Barcelona després de la pandèmia, reconnectarà els professionals de la salut per debatre i explorar nous coneixements científics i les últimes innovacions en cirurgia cardiotoràcica. El programa inclou sessions plenàries amb les últimes tècniques així com assajos clínics per als professionals, sessions de debat i d’educació.

“Més de 2.000 persones participen en la nostra trobada anual d’aquest any i és fantàstic tornar a connectar amb tants amics i companys”, ha explicat el secretari general d’EACTS, Rafael Sádaba. I és que, segons Sádaba, “EACTS és un far per a la ciència i la nostra reunió anual ofereix als participants l’oportunitat d’explorar nous desenvolupaments científics i les darreres innovacions en cirurgia cardiotoràcica”. Així, ha afegit que “invertir en educació i compartir nous descobriments ens ajuda, com a cirurgians cardiotoràcics, a desenvolupar contínuament noves habilitats i millorar els resultats dels nostres pacients”.

EACTS ofereix la possibilitat de seguir l’esdeveniment a través d’una plataforma virtual per als assistents que no han tingut la possibilitat de viatjar. En aquest sentit, el secretari general d’EACTS ha volgut destacar la importància dels esdeveniments presencials. “Crec que la millor manera d’experimentar la reunió anual és assistint en persona. Ens podem reunir amb els col·legues cardiotoràcics de tot el món i establir aquestes connexions professionals i personals vitals”.

Més informació
La medicina genòmica en la prevenció cardiovascular
Avui et destaquem
El més llegit