Participar al Barcelona Mentoring Programme augmenta un 22% la facturació

El programa compta amb 50 referents en diversos sectors que ofereixen mentories a startups, pimes i professionals que comencen

Barcelona Activa és l'entitat que ofereix el Barcelona Mentoring Programme | Ajuntament Barcelona Activa és l'entitat que ofereix el Barcelona Mentoring Programme | Ajuntament

Les dades aportades per Barcelona Activa assenyalen que les pimes i startups que participen al Barcelona Mentoring Programme que ofereix l'entitat, augmenten un 22% la facturació.

El programa connecta persones amb dilatada experiència empresarial per fer de mentores a aquelles que estan iniciant el seu negoci o estan immersos en algun procés d'expansió. El programa, del qual se celebrarà enguany el desè aniversari, va aterrar a la ciutat provinent del MIT de Boston i ha treballat amb 100 experts mentors que han transmès la seva experiència a unes 220 empreses i professionals. A més, s'ha arribat a donar feina a més de 4.400 persones a través del programa tal com relata Barcelona Activa.

Més info: Neix Oppin Tech, un híbrid entre xarxa social i mitjà de comunicació

Actualment, el Barcelona Mentoring Programme compta amb 50 professionals, referent en els seus sectors, que ofereixen mentoratge a les persones, startups i pimes que s'adhereixen.

Més informació
La productora catalana que catapulta el talent local arreu del món
Barcelona Activa impulsa un nou espai a Sant Andreu
Avui et destaquem
El més llegit