Barcelona Activa impulsa un nou espai a Sant Andreu

Enguany, 3.000 persones del districte s'han vist beneficiades pels serveis de l'agència de promoció econòmica

Imatge d'un equipament de Barcelona Activa | Ajuntament de Barcelona Imatge d'un equipament de Barcelona Activa | Ajuntament de Barcelona

Barcelona Activa ha obert les portes d’un nou espai al districte de Sant Andreu, una instal·lació destinada a la promoció econòmica i l’ocupació.  L’espai comptarà amb una sala polivalent des d’on es faran formacions, tres espais de treball, i un aula d’informàtica amb 12 ordinadors, amb atencions personalitzades.

Un equip d’experts assessorarà i guiarà a persones en situació de cerca de feina o que volen millorar les seves habilitats professionals i laborals, també amb un servei de drets laborals, i suport a l’inici de nova activitat econòmica. L’espai també vol potenciar les connexions amb les diferents entitats de la zona.

Durant aquest 2022, Barcelona Activa ha atès unes 3.000 persones a Sant Andreu. Un model que aposta per les iniciatives de proximitat com una eina per millorar els indicadors socioeconòmics de ciutat que tenen un impacte positiu en la vida dels barcelonins i barcelonines.

Més informació
Comença el programa Blu-Up per a projectes d’economia blava
Obre El Convent de Barcelona Activa
Barcelona Activa premia tres projectes fundats per dones
Avui et destaquem
El més llegit