El Barcelona Tech City proposa una alternativa al MWC

L'associació vol celebrar un esdeveniment centrat en l'emprenedoria les dates en què estava previst el congrés de mòbils

El conseller delegat del Barcelona Tech City, Miquel Martí, en una imatge d'arxiu | ACN El conseller delegat del Barcelona Tech City, Miquel Martí, en una imatge d'arxiu | ACN

El Barcelona Tech City vol proposar un pla alternatiu al Mobile World Congress (MWC), que s'ha cancel·lat per la baixa de desenes d'expositors davant la por al contagi del coronavirus. L'associació proposa un esdeveniment alternatiu les dates en què s'havia de celebrar el congrés de mòbils -del 24 al 27 de febrer-. 

Més info: 4YFN, més que un congrés de startups

Tot i que, a través de Twitter, asseguren que "no es pretén fer un MWC ni un 4YFN", sí que intentaran organitzar "un esdeveniment d'emprenedoria que permeti donar força a l'ecosistema i que les startups puguin explotar el networking" que hi va associat. Precisament per no perdre aquesta oportunitat de fer contactes, l'esdeveniment s'adreçarà a inversors i emprenedors. 

Per fer-ho possible, la tarda del dijous es reuniran d'urgència amb l'Ajuntament de Barcelona, han anunciat a través del seu compte de Twitter.  

La proposta del Barcelona Tech City ha tingut bona acollida a la xarxa social, amb missatges de suport i empreses i entitats que es mostren interessades a anar a un esdeveniment així. I és que l'anul·lació del MWC també ha suposat la suspensió dels congressos que hi van associats: el 4YFN i el YoMo, a més de la novetat d'aquesta edició, Xside.

Més informació
La crisi del MWC: risc de coronavirus o evitar un congrés fantasma?
Fins aviat, Mobile World Congress
Avui et destaquem
El més llegit