Bayer fitxarà 100 persones a Barcelona

La farmacèutica alemanya converteix el centre de la capital catalana en 'hub' de la regió EMEA en cadena de subministrament

El centre de Bayer de Sant Joan Despí | Cedida El centre de Bayer de Sant Joan Despí | Cedida

En temps d'ERTO, ERO i covid-19, Bayer ha anunciat que ampliarà la plantilla del centre que té a Barcelona aquest 2020. A les 600 persones que hi treballen se n'hi afegiran un centenar més al llarg de l'any. Aquestes incorporacions suposaran la introducció de nous departaments a les instal·lacions de la farmacèutica alemanya a Sant Joan Despí.  

En concret, s'afegiran les activitats de cadena de subministrament i logística, fet que convertirà el centre en un hub per a la regió EMEA (Europa, Àfrica i l'Orient Mitjà) pel que fa a cadena de subministrament. "Aquesta decisió consolida la nostra posició i experiència de més de 20 anys, i ens projecta cap al futur, permetent-nos seguir contribuint des de Barcelona a tot el món en la transformació i digitalització de Bayer", ha indicat a través d'un comunicat el director del Bayer Barcelona, Marc Ferré

L'anunci dels fitxatges arriba després que a finals del 2019 l'empresa anunciés retallades de personal a la planta de Sant Joan Despí. En concret, la mesura havia d'afectar 75 treballadors, una xifra que després es va reduir a 60.

Més info: Bayer redueix a 60 els acomiadaments de Sant Joan Despí

Una de les funcions que s'han incorporat és la revisió de les cadenes de valor amb criteris de sostenibilitat. L'objectiu de la companyia és tenir una petjada neutral d'emissions el 2030. A més, el centre s'ha adherit a la iniciativa de Bayer d'aconseguir l'ús exclusiu d'energies renovables a partir de gener de l'any que ve. 

El centre de Bayer a Sant Joan Despí va comptar amb una inversió d'un milió d'euros l'any passat i té un paper central en digitalització de la multinacional. 

Més informació
Bayer anuncia retallades de personal a Sant Joan Despí
Covestro, la startup tarragonina de Bayer
Avui et destaquem
El més llegit