Bayer inaugura LifeHub, un espai d'innovació de salut digital i transformació agrícola

El hub vol esdevenir un punt de trobada per empleats, empreses emergents i centres de recerca i d'innovació

Acte d'inauguració de LifeHub Barcelona | Cedida Acte d'inauguració de LifeHub Barcelona | Cedida

Bayer aposta per la innovació oberta i inaugura LifeHub Barcelona (LHB), un espai ubicat a les oficines centrals de Bayer a Ibèria, a Sant Joan Despí, des d'on vol posar en comú el coneixement i pensament innovador, per tal d'impulsar i accelerar projectes innovadors en salut i alimentació. La multinacional vol que el hub esdevingui un punt de trobada d'empleats, empreses emergents, universitats, institucions tecnològiques i centres d'innovació i investigació, amb l'objectiu d'impulsar el creixement, l'aprenentatge i l'evolució
conjunta. La mateixa inauguració, de fet, ja ha servit per representar aquesta ambició i ha comptat amb la presència de destacats membres de l'ecosistema local d'innovació com BCN Health Hub, el programa The Collider de la MWCapital o la Universitat Politècnica de Catalunya.

"Amb el LifeHub estem obrint les portes de la nostra casa i aportant el nostre coneixement, recursos i experiència de més de 120 anys al país", ha assenyalat Bernardo Kanahuati, conseller delegat de Bayer a Espanya i Portugal. La companyia ha destinat, concretament, 600 metres quadrats a aquest projecte, des d'on treballarà tres principals àrees: l'impuls de la cultura de la innovació dins de l'organització, la connexió amb entitats de l'ecosistema local d'innovació i la promoció de l'emprenedoria a través de la identificació, el suport i el desenvolupament de startups i emprenedors locals. 

En la presentació del hub, la companyia destaca la posició de Barcelona com a referent internacional en innovació, amb més de 1.900 startups i amb un creixement exponencial d'empreses emergents dedicades al sector del digital health. En aquest context, el projecte de LifeHub BCN permetrà operar com una xarxa de millora i connexió amb altres centres d'innovació de Bayer en el clúster mediterrani, com els de Sevilla i Almeria.

Més informació
Quines startups tenen més capacitat d'atreure inversions?
Barcelona se situa com el 5è hub de startups d'Europa
No hi ha prou startups?
Avui et destaquem
El més llegit