Big Data & AI Congress, la intel·ligència artificial al servei de la indústria

La cinquena edició del congrés torna a Barcelona amb les novetats sobre les aplicacions d’aquesta tecnologia en els processos de producció

Marc Torrent director de la Unitat de Big Data & Data Science del centre tecnològic Eurecat | Cedida Marc Torrent director de la Unitat de Big Data & Data Science del centre tecnològic Eurecat | Cedida

El 17 d’octubre el Big Data & AI Congress, organitzat per Eurecat, obre un cop més les seves portes. En aquesta edició canvia el seu nom i es proposa aprofundir en els continguts sobre intel·ligència artificial.

Enguany el congrés ofereix una oferta variada de ponents entre els quals es poden trobar personalitats com el vicepresident corporatiu d’Intel·ligència Artificial i Recerca a Microsoft (EUA), Joan Ribas, o l’investigador principal de l’Institut de Recerca en Telecomunicacions Avançades del Japó, Sheil Keshmiri.

L’esdeveniment també comptarà amb exemples de tecnologies d’explotació de dades i la seva aplicabilitat gràcies a la participació d’empreses com Nestlé i Aigües de Barcelona.

El director de la Unitat de Big Data & Data Science del centre tecnològic Eurecat i director de l’esdeveniment, Marc Torrent, sosté que la intel·ligència artificial és una tecnologia “que obre la porta a la transformació de les empreses per l’avantatge competitiu que ofereix en operacions vinculades a l’optimització i l’automatització dels processos, així com noves formes de relacionar-se amb els clients”.

Més informació
Bionline, Intel·ligència Artificial per encertar amb els clients
Barcelona, centre de la mobilitat intel·ligent amb l'Smart Mobility Congress
Avui et destaquem
El més llegit