Barcelona, centre de la mobilitat intel·ligent amb l'Smart Mobility Congress

L'objectiu del congrés és impulsar el desenvolupament de solucions i estratègies per abordar els reptes de mobilitat

L'Smart Mobility Congress tindrà un centenar d'expositors | iStock L'Smart Mobility Congress tindrà un centenar d'expositors | iStock

L'Smart Mobility Congress (SMC), el saló i congrés que organitza Fira de Barcelona sobre mobilitat urbana i interurbana intel·ligent que se celebrarà del 19 al 21 de novembre, comptarà amb un centenar d'expositors i dues pistes de prova per a nous vehicles. Aquesta tercera edició, que té de lema Leading the way, se celebrarà juntament amb l'Smart City Expo World Congress, la cimera internacional de ciutats i solucions urbanes intel·ligents, ha informat Fira de Barcelona en un comunicat.

Més info: Via directa cap a la mobilitat del futur

L'objectiu de l'Smart Mobility Congress és impulsar el desenvolupament de solucions i estratègies per abordar els reptes de mobilitat als quals s'enfronten ciutats d'arreu del món. Per això, analitzarà qüestions clau com sistemes de transport intel·ligent, vehicles autònoms, mobilitat aèria, vehicles connectats, MaaS (Mobility as a Service), MoD (Mobility on Demand), micromovilitat, transport multimodal, plans de mobilitat integrada i transport públic, entre d'altres.

Per abordar aquests assumptes la conferència comptarà amb ponents com la responsable de Transportation a Bloomberg Associates, Jeanette Sadik-Khan; el ministre de Mobilitat i Obres públiques de Luxemburg, François Bausch; l'alcaldessa de Makati (Filipines), Abigail Binay, i la consellera delegada de SocialCar, Mar Alarcón, entre d'altres.

El president de l'Smart Mobility Congress, Pere Calvet, ha destacat que "Barcelona torna a ser el centre de la mobilitat intel·ligent" amb aquesta edició, perquè ha defensat que és una ciutat innovadora en mobilitat eficient, sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Més informació
Una visió del futur de la mobilitat urbana
Seguim revolucionant la mobilitat, ara la urbana
Barcelona, capital europea de la innovació en mobilitat
Avui et destaquem
El més llegit