Bon Preu es llança a la venda online i factura 1.347 milions d'euros

El grup empresarial de Bonpreu, Esclat i Esclatoil eleva les vendes un 12,4% i inverteix 145 milions d'euros

Bon Preu comença a enviar la compra online a casa Bon Preu comença a enviar la compra online a casa

El Grup Bon Preu ha facturat 1.347 milions d'euros durant el 2018, en línia amb les previsions. El grup empresarial propietari de Bonpreu, Esclat i EsclatOil eleva el volum de negoci un 12,4% durant el darrer exercici, un resultat que consolida la tendència ascendent del grup, que encadena diversos exercicis amb creixement de doble dígit. Aquest darrer exercici, l'empresa s'ha llançat a la venda online, ha realitzat una inversió de 145 milions d'euros destinats principalment a noves obertures i ha creat 1.400 llocs de feina, expliquen en un comunicat.

Més info: Bon Preu dispara les vendes un 11,4% i factura 1.199 milions d'euros

La companyia, amb seu a Les Masies de Voltregà, encadena tres anys amb una facturació per sobre dels mil milions d'euros i creixements percentuals superiors al 10%. La firma gairebé va arribar a la xifra el 2015, quan registra un volum de negoci de 986,2 milions d'euros (un 11% més que un any abans). L'any següent es va produir l'escalada i la firma fundada el 1975 a Manlleu va arribar a una facturació de 1.077 milions d'euros. D'aleshores ençà s'ha consolidat en aquest volum de vendes.

Durant el 2018 la companyia familiar liderada per Joan Font ha accelerat el nombre d'obertures i ha estrenat nou establiments: sis hipermercats Esclat, tres Bonpreu i cinc benzineres d'EsclatOil. Així, la xarxa comercial de la firma ja suma 127 supermercats BonPreu, 55 esclat, 48 gasolineres i 12 punts de recollida online.

A més, aquest any ha estat el de la digitalització del servei de Bonpreu i Esclat amb un acord amb Ocado, un dels millors operadors online d'alimentació del món. A finals d'any han llançat el nou web de compra online i una aplicació mòbil per a l'ecommerce. De moment, l'entrega de la compra en línia a domicili arriba a Vic, Gurb, Calldetene, Folgueroles i Sant Julià de Vilatorta. El desplegament es farà de manera gradual a altres poblacions durant els propers mesos. Així mateix, s'han obert dos punts de recollida amb el cotxe, que es va iniciar el 2012 i en total ja està disponible en 14 localitats.

Avui et destaquem
El més llegit