Bon Preu obrirà 20 noves instal·lacions i crearà 450 llocs de feina

El grup invertirà 78 milions d’euros el segon semestre de l’any en els nous establiments

Un dels supermercats Esclat del Grup Bon Preu Un dels supermercats Esclat del Grup Bon Preu

Bon Preu, propietari de les cadenes de distribució Bonpreu, Esclat i EsclatOil, ampliarà la seva presència a Catalunya amb 20 noves obertures durant el segon semestre del 2018. Aquests nous establiments suposaran una inversió de 78 milions d’euros per la companyia i generaran 450 llocs de feina, segons informa la companyia en un comunicat.

En els pròxims mesos, s’inauguraran cinc supermercats Esclat als municipis de Castelló d’Empúries, Tossa de Mar, Girona, Sant Cugat del Vallès i Lloret de Mar, i dos supermercats Bonpreu a Barcelona i El Masnou. A més, entraran en funcionament nou benzineres EsclatOil a Vilanova del Vallès, Lliçà d’Amunt, Ulldecona, Tàrrega, Castelló d’Empúries, Girona, Sant Cugat del Vallès, Mollet del Vallès i el Vendrell.

Així mateix, Bon Preu vol seguir impulsat el servei de compra online, per la qual cosa ampliarà els punts de recollida a Mollet del Vallès, Castellbisbal, Sant Cugat del Vallès i el Vendrell. Recentment, la companyia va anunciar un acord amb Ocado, operador online d’alimentació, per enfortir el seu canal de compra online.

Actualment, el grup disposa d’un total de 232 establiments en totes les modalitats i compta amb una plantilla de 6.700 treballadors. En els últims tres anys, Bon Preu ha creat 1.600 llocs de treball nous.

Més informació
Bon Preu necessita 400 treballadors per a l'estiu
Bon Preu no para de céixer: obre el segon supermercat a Lliçà d'Amunt
Bon Preu invertirà 200 milions d'euros en dos anys
Avui et destaquem
El més llegit