Bon Preu necessita 400 treballadors per a l'estiu

La cadena de supermercats vol incorporar persones a la seva plantilla per fer front a la temporada turística

Una treballadora a la peixateria de Bon Preu | Cedida Una treballadora a la peixateria de Bon Preu | Cedida

El Grup Bon Preu amplia la seva plantilla des de juny fins a setembre per cobrir les necessitats dels establiments. Per això la cadena de supermercats preveu incorporar 400 persones a la seva plantilla, especialment als establiments de la costa i zones turístiques. L'objectiu principal d'aquesta contractació és mantenir la "qualitat del servei d'atenció al client", segons explica l'empresa en un comunicat.

La Costa Brava, la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre són les zones on més es reforçaran les contractacions, per ser zones amb forta presència turística. Els treballadors s'incorporaran a la plantilla de més de 6.400 persones que treballen al grup.

A banda d'aqeusta contractació, Bon Preu requerirà de noves incorporacions al llarg d'aquest 2018 amb les obertures d'establiments previstos a Girona, Lloret de Mar, Sant Cugat del Vallès, Castelló d'Empúries, Barcelona, Masnou, Tossa de Mar, Manlleu, Sant Antoni de Vilamajor i Viladecavalls. Els candidats poden inscriure's al web de la companyia.

Més informació
Bon Preu no para de céixer: obre el segon supermercat a Lliçà d'Amunt
Bon Preu dispara les vendes un 11,4% i factura 1.199 milions d'euros
Bon Preu i Tàrrega s'alien contra el malbaratament alimentari
Avui et destaquem
El més llegit