TÀRREGA
TÀRREGA

Bon Preu i Tàrrega s'alien contra el malbaratament alimentari

El grup de supermercats i l'ajuntament signen un acord de col·laboració per la recollida de minves

El Grup Bon Preu i l'Ajuntament de Tàrrega, amb el Magatzem d'Aliments Solidaris, han signat un acord de col·laboració per la recollida de minves, aliments perfectament aptes pel consum però que ja no es poden comercialitzar.

El conveni té com a objectiu evitar el malbaratament alimentari a Tàrrega. Bon Preu es compromet a fer donacions periòdiques de minves destinats al servei municipal que té per objectiu oferir suport alimentari a les famílies del municipi amb problemes econòmics, al mateix temps que lluita contra el malbaratament alimentari i promou l’aprofitament d’aliments.

A dia d’avui, més del 95% dels establiments Bonpreu i Esclat disposen d’acords amb entitats solidàries i es col·labora amb més de 140 entitats -com ara Càritas, Creu Roja, Banc dels Aliments, Pont Alimentari, entre d'altres- fent donatius d’aliments, ha afirmat l'empresa en un comunicat.

Signatura del conveni avui amb Rosa Maria Perelló, alcaldessa de Tàrrega  Josep Castany, responsable de relacions externes del Grup Bon Preu  i Jaume Folguera, regidor de l’Àrea de Polítiques de la Ciutadania

Rosa Maria Perelló, alcaldessa de Tàrrega  Josep Castany, del Grup Bon Preu  i Jaume Folguera, regidor | Cedida

Més informació
Bon Preu inverteix 13 milions d'euros en un Esclat a Igualada
Conflicte fraternal a Bon Preu
Bon Preu estrena hipermercat a Lliçà d'Amunt
Avui et destaquem
El més llegit