Bonet continuarà treballant per Freixenet però no sap encara com

L’encara president de la companyia augura un bon futur per l’empresa però admet que el nou accionariat suposarà canvis a la que fins ara ha estat una empresa familiar

El president de Freixenet, Josep Lluís Bonet El president de Freixenet, Josep Lluís Bonet

L’actual president de Freixenet, Josep Lluís Bonet, veu bé el futur de la companyia després de l’operació de compra que s’ha fet aquest cap de setmana per la qual la companyia alemanya Henkell, la filial de vins escumosos, vins i licors d’ Oetker Group, ha comprat el 50,67% de les accions de Freixenet S.A., així com un “ampli acord de cooperació internacional” amb Josep Ferrer Sala i Josep Lluís Bonet Ferrer, les dues parts de la família que conserven la resta de les accions.

En unes declaracions davant dels mitjans de comunicació, Bonet ha dit que creu que “la bona posició de Henkell i també de Freixenet dona una gran potència. Passa a ser un grup que és líder asbolut en vins escumosos a tot el món.”

Així mateix, Bonet admet que “poden canviar coses” perquè deixa de ser una empresa familiar i preguntat sobre com ha viscut personalment aquesta operació, diu: “Ja vaig dir fa molt de temps que no era venedor i jo continuaré a Freixenet. No sé encara com però continuaré treballant per Freixenet i pel país. Per Barcelona, Catalunya i Espanya”. 

Més informació
Henkell compra el 50,7% de Freixenet per 220 milions d'euros
Freixenet inicia les negociacions per vendre's a Henkell
Freixenet vol vendre's a Henkell
Avui et destaquem
El més llegit