Bon Preu i Mercadona neguen un pacte de preus

Entitats agràries han denunciat, davant la CNMC, les maniobres de les grans cadenes amb la llet

Exterior d'un establiment de Bon Preu | Europa Press Exterior d'un establiment de Bon Preu | Europa Press

Bon Preu i Mercadona han negat cap mena de pacte per vendre llet a un determinat preu, segons informa Europa Press. El posicionament de les dues cadenes de supermercats arriba després que un grup d’entitats agràries, liderades per Unió de Pagesos, hagin demanat a la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència que investigui els fets. 

“No tenim constància de cap procediment administratiu”, apunten fonts de l’empresa catalana. Aquesta mateixa veu puntualitza que “mai hem pactat cap preu de venda amb els competidors i sempre mirem d’oferir el millor preu als clients”. Per la seva banda, des de Mercadona “desconeix” l’origen de les acusacions i, en el mateix context que Bon Preu, assegura “no haver rebut cap notificació d’un organisme sobre aquest tema”. 

Els denunciants van presentar la primera queixa durant el mes de juny de l’any passat i, fins a l’actualitat, han dut a terme diverses ampliacions d'aquesta. Lidl també ha estat un altre de les grans cadenes denunciades pels moviments amb la llet de marca blanca. La Comissió encara no ha desvetllat quan es donarà a conèixer la resolució.

Més informació
Bon Preu incorpora 400 persones
Mercadona baixa el preu de 500 productes
La cooperativa Campllong arriba a un acord amb Lidl per vendre llet de Km0
Avui et destaquem
El més llegit