El bufet Pérez-Pozo inverteix un milió en una plataforma de gestió de patrimonis

Gestionen tota classe d’inversions, des d’actius immobiliaris a cripto actius

l'advocada Carmen Pérez Pozo | Cedida l'advocada Carmen Pérez Pozo | Cedida

El bufet d’advocats que lidera Carmen Pérez-Pozo ha invertit un milió d’euros en la creació de la plataforma de gestió patrimonial Objettiva, que ha posat en marxa per ajudar a les persones a generar i controlar el seu patrimoni, independentment del seu volum d’ingressos.

Els seus promotors subratllen que Objettiva va més enllà del que es coneix com a legal tech. La plataforma ofereix serveis de manera personalitzada i té en compte el perfil de cada usuari. Així, els professionals del despatx, directament o a través dels seus partners especialitzats, assessoren en els àmbits econòmic, financer i legal en cadascun dels moviments.

Objettiva permet gestionar tota classe d’inversions, des d’actius immobiliaris fins a valors borsaris, passant per cripto actius, entre d’altres, i veure l’estat de les inversions en cada moment i des de qualsevol lloc del món.

Carmen Pérez-Pozo s’ha encarregat de casos mediàtics com el dels afectats de l’esfondrament del túnel del Carmel o el dels hereus de l’arquitecte Puig i Cadafalch

Bufete Pérez-Pozo, amb seu al Passeig de Gràcia de Barcelona i amb unitat operativa a Madrid, al Paseo de la Castellana, està encapçalat per Carmen Pérez-Pozo Toledano. Aquesta professional s’ha encarregat de casos mediàtics com el dels afectats per l’enfonsament del túnel del Carmel, el 2005 a Barcelona, o el dels hereus de l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch.

Més informació
Catalunya és la comunitat que ha pagat més impost de patrimoni de tot l'Estat
Generar patrimoni, la seguretat futura de la persona
Herència i patrimoni lliures d'impostos
Avui et destaquem
El més llegit