Cabify integra al taxi a la seva plataforma de VTC

La companyia assegura que no volen eliminar la competència, sinó que convisquin les dues modalitats de mobilitat

Cabify presenta el seu pla estratègic per al 2019 | Cabify España Cabify presenta el seu pla estratègic per al 2019 | Cabify España

Enmig de tota la polèmica entre taxistes i VTCCabify ha decidit integrar el servei de taxi en la plataforma amb què actualment ofereix els seus vehicles, segons ha anunciat el fundador de la firma, Juan de Antonio. La presentació del servei de taxi de l'aplicaicó s'articularà a través de la marca Easy, que sortirà com a projecte pilot durant aquest primer semestre de l'any.

La companyia emmarca la iniciativa dins la seva estratègia d'oferir "opcions de mobilitat com a servei" i donat el seu convenciment que la seva "competència és el vehicle privat". De fet, De Antonio ha assegurat que a Latam, on ja tenen aquesta opció, "més del 70% dels conductors està content".

Precisament per això, la plataforma aborda la integració de les dues modalitats de transport urbà en la seva plataforma després dels bons resultats que ha obtingut, segons assegura el seu fundador, a les ciutats llatinoamericanes on opera.

Més informació
El Govern anuncia un pla de digitalització dels taxis
Cabify nega voler deixar Barcelona
Uber i Cabify podrien abandonar Barcelona
El comerç avisa taxistes i VTC: l’economia quedarà tocada
Avui et destaquem
El més llegit