
Cacaolat és més que un batut embotellat. Ara, també es pot degustar en forma de gelat o a través de càpsules per a Nescafé Dolce Gusto. L'empresa s'ha aliat amb La Menorquina i Baqué per entrar en aquests dos nous segments del mercat. "Creiem que per conquerir noves categories i ampliar el nostre portfoli és fonamental aliar-nos amb experts", ha explicat a través d'un comunicat Cristina Roig, directora de màrqueting de la companyia.
El nou gelat de Cacaolat és de xocolata i vainilla i s'introdueix per arribar a l'estiu en plena expansió del producte. Es vendrà tant a restaurants i bars com en botigues en packs de quatre unitats. El disseny és el de l'ampolla de vidre del batut. Per a aquest segment, han optat per un acord amb La Menorquina, que compta amb 80 anys d'experiència en el sector dels gelats.
La càpsula i el gelat de Cacaolat
D'altra banda, les càpsules permetran comptar amb un batut acabat de fer a casa, amb una nova recepta de llet i cacau. En aquest cas, el soci estratègic és Baqué, una de les principals marques de cafè i infusions del nord de l'Estat espanyol. Les càpsules de Cacaolat es podran comprar als supermercats.