CaixaBank, reconegut com a ‘Banc més innovador a Europa Occidental’ per Global Finance

La publicació dels Estats Units ha premiat a CaixaBank pel seu lideratge en innovació i transformació digital

L'assistent virtual de CaixaBank | Cedida L'assistent virtual de CaixaBank | Cedida

CaixaBank ha estat reconegut com a Banc més innovador a Europa Occidental per cinquena vegada als premis The Innovators que atorga la revista estatunidenca Global Finance. Aquests guardons, que celebren la seva onzena edició, premien cada any a aquelles entitats que marquen les tendències en tecnologia per la seva contínua innovació en el disseny de productes i serveis pioners en el sector bancari global.

CaixaBank ha rebut aquest reconeixement en cinc ocasions en els darrers set anys

Per part seva, BPI, entitat financera portuguesa filial de CaixaBank, ha guanyat el premi Millor innovació a la categoria pimes, per la seva app Pulsoo, una aplicació mòbil gratuïta per facilitar la gestió diària de petits negocis, que garanteix una visió agregada de la posició financera de l'empresa i les seves respectives transaccions i simplifica el compliment de les obligacions reguladores i fiscals.

Aquests guardons destaquen a aquelles entitats bancàries i fintechs de set regions globals que marquen nous camins i dissenyen productes innovadors en el sector financer. El comitè editorial de la revista és l'encarregat de seleccionar als guanyadors amb l'ajuda de periodistes especialitzats en innovació bancària.

Lideratge en innovació i transformació digital

El premi al Banc més innovador a Europa Occidental 2024 és un reconeixement a CaixaBank per la seva contínua inversió en innovació i la seva excel·lència en l'ús de les noves tecnologies per millorar el servei al client. CaixaBank ha rebut aquest reconeixement en cinc ocasions en els darrers set anys.

Més informació
CaixaBank, reconegut com a Banc més Innovador a Europa Occidental
CaixaBank, premiat el banc més innovador del món
Avui et destaquem
El més llegit