CaixaBank, reconegut com a Banc més Innovador a Europa Occidental

La revista Global Finance premia l'entitat per la seva excel·lència en l'ús de les noves tecnologies per millorar el servei al client

CaixaBank, reconegut com a Banc més Innovador a Europa Occidental | CaixaBank CaixaBank, reconegut com a Banc més Innovador a Europa Occidental | CaixaBank

CaixaBank ha rebut per segon any consecutiu el premi al ‘Banc més Innovador a Europa Occidental’ en els premis The Innovators 2022 de la revista estatunidenca Global Finance. Aquests guardons, que celebren enguany la seva desena edició, premien cada any aquelles entitats que marquen les tendències en tecnologia per la seva contínua innovació en el disseny de productes i serveis pioners en el sector bancari global. CaixaBank ha rebut aquest reconeixement en quatre dels últims cinc anys.

El premi al ‘Banc més Innovador a Europa Occidental 2022’ és un reconeixement a la seva contínua inversió en innovació i la seva excel·lència en l'ús de les noves tecnologies per millorar el servei al client. En aquest sentit, cal destacar la seva aposta per l'aplicació de la intel·ligència artificial (IA) i l'anàlisi de dades en els serveis financers.

CaixaBank rep aquest guardó en un exercici en el qual l'entitat ha culminat la integració tecnològica i comercial més gran en la història del sector bancari espanyol en volum de negoci, quantitat de dades i complexitat de les estructures tecnològiques. 

Més informació
CaixaBank llança un ecosistema d'innovació Agro a l'Estat a través d'AgroBank
CaixaBank presenta la primera targeta en braille
CaixaBank, Telefónica i els pioners del món digital
CaixaBank guanya 707 MEUR un any després de la fusió
Avui et destaquem
El més llegit