CaixaBank rep un reconeixement pel seu negoci de banca privada

La revista britànica 'Professional Wealth Management' ha premiat l'aposta per la innovació i la relació amb els clients

Imatge d'una oficina de banca privada de CaixaBank | Cedida Imatge d'una oficina de banca privada de CaixaBank | Cedida

CaixaBank ha rebut el premi a la Millor Entitat de Banca Privada, de mans de la revista britànica Professional Wealth Management. La publicació del grup Financial Times ha valorat l’aposta de l’entitat per la innovació en l’àmbit de la comunicació i la constant millora dels canals d’atenció al client. Es tracta de la segona vegada que CaixaBank rep un guardó d’aquestes característiques. 

Els premis, que enguany arriben a la seva sisena edició, reconeixen les entitats de banca privada que destaquen per la seva innovació, la seva aposta per la transformació digital i la seva excel·lència tecnològica. El jurat, format per professionals del sector, analitza aquelles estratègies, serveis i productes d'entitats d'arreu del món que més contribueixen a la digitalització i modernització del sector.

“CaixaBank, en el sector de la banca privada, ha desenvolupat un model híbrid de relació amb els seus clients que combina l’atenció personalitzada a les oficines especialitzades amb les millors eines digitals”, descriu Víctor Abad. El director de Banca Privada de CaixaBank afegeix que, “sempre, l’objectiu és millorar l’eficiència dels esforços comercials i d’assessorament dels nostres gestors per oferir la millor resposta a les necessitats dels nostres clients”. 

Més informació
CaixaBank crea una xarxa d'oficines per petites empreses
Els accionistes de CaixaBank aproven la reelecció de Gortázar
Goirigolzarri posa deures a la banca espanyola
Avui et destaquem
El més llegit