CaixaBank i la CEOE signen un acord de finançament per valor de 35.000 MEUR

Les dues organitzacions volen millorar la productivitat i la internacionalització de les empreses

Imatge conjunta de José Ignacio Goirigolzarri (CaixaBank) i Antonio Garamendi (CEOE) Imatge conjunta de José Ignacio Goirigolzarri (CaixaBank) i Antonio Garamendi (CEOE)

CaixaBank i la Confederación Española de Organizaciones Empresariales han signat un acord de col·laboració que, entre altres, posa a disposició de les empreses afiliades a la patronal una línia de finançament de 35.000 milions d’euros durant el període 2023-2024. L’objectiu d’aquest conveni és donar suport al teixit empresarial espanyol per millorar la seva productivitat i contribuir al desenvolupament de projectes d'innovació i promoure la internacionalització.

“Volem estar molt a prop de les empreses i acompanyar-les en el seu creixement i desenvolupament”, apunta José Ignacio Goirigolzarri. El president de CaixaBank afegeix que l’objectiu final “és contribuir a millorar la competitivitat de l’economia espanyola”. En total, CaixaBank ha posat a disposició de les empreses afiliades a CEOE més de 120.000 milions d'euros per promoure el creixement empresarial.

Per la seva part, Antonio Garamendi, president de CEOE, ha posat en valor aquest acord per acostar el finançament a les grans empreses, a les pimes i als autònoms i impulsar el desenvolupament del teixit productiu del nostre país. “La signatura d'aquest acord entre ambdues entitats se celebra des de l'any 2015 i el seu èxit ens ha fet reeditar-ho una vegada més perquè veiem que és una palanca per a moltes empreses espanyoles i més en un moment econòmic d'incertesa com el que vivim avui dia”, ha destacat el president de la patronal. 

Més informació
CaixaBank rep un reconeixement pel seu negoci de banca privada
CaixaBank crea una xarxa d'oficines per petites empreses
Garamendi perdona Sánchez Llibre: sis membres de Foment entren a l’executiva de la CEOE
Avui et destaquem
El més llegit