CaixaBank concedeix 23.000 MEUR per a donar suport a la internacionalització de les empreses

L'entitat financera lidera la concessió de crèdits d'importació a Espanya amb una quota de mercat del 27,4%, així com el volum d'avals emesos i rebuts, amb una quota superior al 30%.

Exterior de la seu de CaixaBank | CaixaBank Exterior de la seu de CaixaBank | CaixaBank

CaixaBank ha concedit un total de 23.000 milions d'euros durant l'any 2022 destinats a impulsar la internacionalització de les empreses espanyoles. Aquest volum de nou finançament, dirigit a petites, mitjanes i grans empreses, s'ha destinat, principalment, a finançar operacions d'importació i exportació, així com projectes vinculats a l'activitat internacional de les empreses del país. La xifra suposa un 28% de creixement respecte l'any anterior.

L'entitat financera lidera la concessió de crèdits d'importació a Espanya amb una quota de mercat del 27,4%, així com el volum d'avals emesos i rebuts, amb una quota per sobre del 30%. Aquestes xifres reafirmen el compromís de CaixaBank de dona suport a les empreses en el seu procés d'internacionalització, posant al seu servei l'experiència i coneixement dels mercats per a facilitar les seves operacions a l'estranger.

Finalment, la xarxa internacional de CaixaBank ofereix suport als clients empresa de l'entitat que operen a l'exterior, així com a corporacions locals a través de cobertura mundial amb més de 200 professionals, prop de 30 punts de presència internacional i acords amb més de 1.660 bancs corresponsals. Aquesta xarxa dona cobertura a 72 països, que representen el 82% del PIB mundial i el 94% del comerç internacional a Espanya. La Banca Internacional de CaixaBank és l'única xarxa internacional de banca a Espanya certificada per AENOR.

Més informació
CaixaBank reforçarà la formació en sostenibilitat de tota la seva plantilla el 2023
CaixaBank incrementa un 95% el finançament al sector agroalimentari
CaixaBank reitera "la seva vocació de permanència" a València
Avui et destaquem
El més llegit