CaixaBank concedeix 942 MEUR al sector hoteler

L'entitat bancària presidida per Jordi Gual realitza 1.618 operacions durant el primer semestre

CaixaBank a Barcelona
CaixaBank a Barcelona

CaixaBank Hotels & Tourism ha concedit un total de 942,5 milions d'euros de crèdit al sector hoteler espanyol durant els primers sis mesos de l'any, segons ha informat l'entitat aquest dijous en un comunicat. Aquesta xifra suposa un creixement del 36% respecte l'any anterior, en el qual el crèdit concedit va ser de 692 milions d'euros, i implica un total de 1.618 operacions dutes a terme per tot el territori espanyol.

Amb aquests resultats, el banc per Jordi Gual superaria el seu objectiu inicial de creixement anual del 20%, en aconseguir el 36%. Pel que fa a la distribució territorial, les comunitats autònomes que més volum de crèdit han rebut són les Illes Balears, Catalunya i la Comunitat de Madrid, amb una concessió de prop de 400, 109 i 164 milions d'euros, respectivament.

Més info: La satisfacció de Gortázar

Respecte al mateix període de l'any anterior, aquests volums de crèdit concedit han suposat un increment del 16%, el 43% i 250%, respectivament.

CaixaBank Hotels & Tourism compta amb 8.927 clients del sector hotels i altres allotjaments i 4.542 milions d'euros de volum de negoci. L'entitat ha signat durant aquest any 20 convenis amb federacions i associacions hoteleres, com la Confederació Espanyola d'Hotels i Allotjaments Turístics, i unes altres a nivell regional i local alhora que ha organitzat 24 trobades amb empresaris del sector, i ha participat en 18 fòrums i punts de trobada sectorials com, per exemple, les fires Exceltur i Hosteltur i, a nivell internacional, la fira turística World Travel Market de Londres i la fira internacional de turisme de Berlín.

Més informació
El benefici de CaixaBank es dispara fins als 1.298 MEUR
CaixaBank i EsadeCreapolis s'alien per la innovació turística
Avui et destaquem
Comentaris