74492
74492

Caixabank celebra una nova edició de la Setmana Social

L'entitat mobilitza un total de 7.000 voluntaris i voluntàries

Del 15 al 23 d’octubre, CaixaBank organitza una nova edició de la Setmana Social amb la participació de 7.000 treballadors i treballadores, familiars i clients de l’entitat. Sota el lema Tots Compten Amb Tu, el programa d’activitats va destinat a oferir suport a persones en situació de vulnerabilitat, la lluita contra la pobresa i el respecte del medi ambient. 

L’estratègia social de CaixaBank aposta per les accions pròpies i d’altres en col·laboració amb altres organitzacions. Des de fa 15 anys, a l’òrbita de l’entitat existeix l’Associació de Voluntaris de Caixabank, una organització formada, majoritàriament, per treballadors en actiu i jubilats que ofereixen aixopluc a més de 170.000 persones vulnerables a tot l’Estat, en matèria d’educació financera, inserció laboral, salut i pobresa infantil. 

En l’àmbit de Catalunya, els voluntaris han programat diverses activitats d’oci com visites al CosmoCaixa de Barcelona, el parc temàtic Port Aventura o les instal·lacions del Girona FC. Més enllà de la Setmana Social, l’any 2021, el voluntariat de CaixaBank va dur a terme un global de 5.700 activitats.

Més informació
La Fundació ”la Caixa” se suma al pla d'acollida de refugiats ucraïnesos del Ministeri d’Inclusió
Isidre Fainé, quatre anys més al capdavant de la Fundació "La Caixa"
La Fundació ”la Caixa” facilita 11.920 nous llocs de treball a persones vulnerables
Avui et destaquem
El més llegit