CaixaBank i Grupo Social ONCE s’uneixen per promoure la inclusió

Ambdues entitats han signat un acord de col·laboració que estableix accions de formació, ocupació i accessibilitat

CaixaBank i Grupo Social ONCE s’uneixen per promoure la inclusió CaixaBank i Grupo Social ONCE s’uneixen per promoure la inclusió

CaixaBank i Grupo Social ONCE han signat un marc de col·laboració per promoure la inclusió social, financera i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i les seves famílies. L’acord entre totes dues parts estableix un ampli paquet de mesures i accions en diferents àmbits orientats a aquest objectiu.

El conveni de col·laboració està articulat en tres acords a través dels quals CaixaBank i Grupo Social ONCE assumeixen el compromís d’impulsar accions conjuntes en benefici de les persones amb discapacitat en àrees com la inclusió social, la formació, l’ocupació, l’accessibilitat o la sostenibilitat. També es contempla l’aplicació en condicions avantatjoses dels serveis financers i professionals de CaixaBank al sistema de pagament de premis i la gestió de venedors de l’ONCE, i una oferta de productes financers de l’entitat adaptats al col·lectiu de persones que formen el Grupo Social ONCE.

Per altra banda, ONCE es compromet a assessorar CaixaBank en tots aquells projectes o programes que l’entitat desenvolupi per millorar l’atenció a col·lectius de clients vulnerables.

El director de Negoci de CaixaBank, Jaume Masana, ha destacat que els acords signats “posen de manifest el compromís de CaixaBank per la inclusió social, la formació, l’ocupació, l’accessibilitat o la sostenibilitat. Estem convençuts que gràcies a aquesta nova col·laboració amb el Grupo ONCE contribuirem a millorar la qualitat de vida d’un important col·lectiu de persones”.

El director general de l’ONCE, Jorge Íniguez, ha manifestat que “aquest acord representa, entre altres aspectes, una resposta conjunta a les necessitats que tenen les persones amb discapacitat i també les persones grans a l'hora d'accedir a productes i serveis bancaris”. Per a Grupo Social ONCE és de vital importància establir aliances amb grans institucions com CaixaBank per a continuar impulsant la que és la nostra raó de ser des de fa més de 84 anys, la inclusió plena en la societat de les persones amb discapacitat”.

L'acord, entre d'altres, contempla l'elaboració d'estudis conjunts sobre la realitat laboral de les persones amb discapacitat i la posada en marxa d'accions que afavoreixin la seva inclusió laboral directa o indirecta, així com la millora de l'accesibilitat als serveis de CaixaBank per a totes aquelles persones que presenten alguna discapacitat.

Més informació
L'acció solidària de CaixaBank
CaixaBank s'adhereix a la declaració sobre biodiversitat emmarcada en la COP15
CaixaBank impulsa el talent femení en l'àmbit de la ciència i la tecnologia
Avui et destaquem
El més llegit