Caixabank avança el pagament de l'atur

Els clients no hauran de realitzar cap petició extraordinària ja que l'ingrés dels fons es farà automàticament el 3 d'abril per a aquells amb dret a la prestació

La banca mòbil de Caixabank | Cedida La banca mòbil de Caixabank | Cedida

Els clients de Caixabank amb dret a prestació per desocupació i que l’hagin cobrat el mes passat podran disposar d'aquests fons en els seus comptes el proper 3 d'abril, set dies abans de l'habitual. Segons informa l'entitat en un comunicat, el procediment no requerirà cap petició ni tràmit administratiu extraordinari, ja que es farà de manera automàtica gràcies al treball previ de diversos equips destinats a aquesta iniciativa per l'entitat presidida per Jordi Gual.

Més info: Caixabank avança el pagament de les pensions

A més, els beneficiaris de la prestació podran seguir cobrant-la en aquestes condicions favorables mentre duri la situació d'excepcionalitat sanitària. Aquells nous receptors podran cobrar la prestació a mesura que les autoritats remetin la informació necessària per al pagament a l'entitat financera.

Les entitats financeres com Caixabank, considerades un servei essencial a la ciutadania, continuen prestant servei a través de la seva xarxa d'oficines. Només en el cas de tractar-se d'una causa de força major s’ha d'acudir a la sucursal, sol·licitant cita prèvia i guardant les mesures de protecció necessàries. En tot cas, es recomana l'ús dels caixers automàtics per a les retirades d'efectiu i altres gestions.

Més informació
Campanya solidària de La Caixa pel Banc dels Aliments
La Caixa dona 3 milions d'euros més a aliments per a famílies vulnerables
Avui et destaquem
El més llegit