CaixaBank obre un pla per prejubilar 376 empleats

La proposta es dirigeix exclusivament a treballadors de Barcelona i Terol de 58 anys o més

Seu de CaixaBank a Barcelona Seu de CaixaBank a Barcelona

CaixaBank ha iniciat amb la representació sindical la negociació d'un pla de desvinculacions voluntàries incentivades dirigit exclusivament a empleats de les províncies de Barcelona i Terol, una mesura a la qual es podran acollir un màxim de 376 treballadors, però que l'entitat preveu que sigui menor.

Els interessats a adherir-se a aquest pla de prejubilaciones voluntàries, que és similar als impulsats en anys anteriors, han de tenir 58 anys o més, ha informat CaixaBank.

El banc presidit per Jordi Gual, que compta actualment amb una plantilla de 27.000 empleats, ha indicat que l'impacte d'aquesta mesura dependrà finalment del nombre d'adhesions voluntàries que es registrin, així com del pressupost disponible.

CaixaBank confia a tancar un acord amb els sindicats en els "propers dies" sobre els detalls d'aquest pla de desvinculacions, i treballa amb el calendari de poder obrir el termini de sol·licituds d'adhesió a principis de febrer.

L'entitat ja preveia dur a terme aquesta mesura des de l'any passat, ja que el compromís de negociació es va incloure en l'acord laboral signat amb els representants sindicals al maig de 2019.

Després d'aquest pla, CaixaBank també preveu contractar nou personal a la província de Barcelona, centrant-se en perfils joves per impulsar la renovació del seu equip professional.

Més informació
Caixabank llança un servei de 'blockchain' per a empreses
La nova 'flagship' de Caixabank és la més gran d'Europa (set oficines en una)
L'ERO rebaixa un 28,4% els beneficis de Caixabank
Avui et destaquem
El més llegit