CaixaBank presenta la primera targeta en braille

L'entitat pretén facilitar que les persones amb discapacitat visual accedeixin a les seves operacions amb la seva nova solució de pagaments

La targeta amb lectoescriptura braille de CaixaBank | Cedida La targeta amb lectoescriptura braille de CaixaBank | Cedida

CaixaBank ha presentat la primera targeta de crèdit amb codi de lectoescriptura braille de l'Estat espanyol. L'entitat, mitjançant la filial especialitzada en mitjans de pagament, CaixaBank Payments & Consumers, ha encetat aquesta iniciativa en col·laboració amb l'ONCE per transformar totes les targetes vinculades, tant dèbit com crèdit i prepagament.

L'objectiu de la iniciativa és, així, augmentar l'autonomia de les persones amb discapacitat visual en l'ús dels seus mitjans de pagament, especialment en el cas dels comerços electrònics. A tal fi, els clients que ho demanin disposaran d'un pack amb dues de diferents, per "utilitzar-les còmodament en tota mena de canals", amb codis com el PAN en un cas i el CVV i caducitat en un altre en braille.

La targeta es llançarà al mercat amb una prova pilot per a alguns clients de CaixaBank a la Comunitat de Madrid. El full de ruta de l'entitat apunta cap a una disponibilitat general del programa el tercer trimestre de 2022. El llançament, segons el banc, suposa "un pas endavant en el compromís amb la inclusivitat i l'accessibilitat" de les seves operacions. La iniciativa s'afegeix a una xarxa de caixers adaptats a persones amb discapacitat en les seves més de 5.000 oficines.

Més informació
CaixaBank, Telefónica i els pioners del món digital
CaixaBank guanya 707 MEUR un any després de la fusió
CaixaBank llança una targeta exclusiva per autònoms
Avui et destaquem
El més llegit