Calsina Carré invertirà 25 MEUR per crear un 'hub logístic'

La companyia té capacitat per a 800 camions, obre les instal·lacions a transportistes externs i i els oferirà tot tipus de serveis

La zona habilitada per a camions externs a l'empresa Calsina Carré | ACN La zona habilitada per a camions externs a l'empresa Calsina Carré | ACN

L'empresa de transports Calsina Carré, amb seu a Pont de Molins (Alt Empordà), invertirà 25 milions d'euros fins al 2027 per ampliar les instal·lacions i crear un 'hub logític' amb capacitat per a uns 800 camions. Durant l'acte d'inauguració de la primera fase de 'Calsina Carré Services', la directora general de la companyia, Alba Carré, ha explicat que la voluntat és crear un centre de referència obert a tercers que ofereixi tot tipus de serveis als transportistes. L'empresa compta actualment amb unes instal·lacions de 95.000 metres quadrats i un aparcament amb capacitat per a 400 camions, 106 dels quals dotats amb totes les mesures de seguretat per acollir conductors externs. D'aquí a quatre anys, preveuen arribar als 150.000 metres quadrats.

La directora general, Alba Carré, diu que el projecte –que compta amb finançament europeu- té com a objectiu convertir l'espai en un 'hub logític' amb tots els serveis per als transportistes. "Hi ha una escassedat de conductors que, en part, s'explica per la falta de condicions dignes", assegura Carré. En aquest sentit, Calsina Carré es troba en un punt "estratègic": a només 12 km de la frontera francesa i a 10 de Vilamalla, una de les potes del corredor mediterrani.

Ampliació i mig segle d'història

La multinacional dedicada sector del transport, Calsina Carré, amb seu a Pont de Molins, celebra aquest any el 50è aniversari amb la segona i tercera generació liderant el projecte. L'empresa gironina, amb una gran presència internacional, té una facturació de més de 150 milions d'euros. Compta amb una plantilla de més de 700 treballadors i una flota de 800 vehicles. La companyia treballa amb clients de referència en sectors com el de l'automoció, el químic, la indústria i l'alimentació. Amb la voluntat de continuar creixent, ha obert diversos magatzems arreu d'Europa i el Magre i també té seus a Barcelona, Valls, Venlo (Holanda) i Pitesti (Romania).

Avui et destaquem
El més llegit