La Cambra s'acomiada de Miquel Valls amb revolta

Queda anul·lat el darrer ple i no s'aprova l'ampliació del pressupost extraordinari per incentivar la participació electoral

Miquel Valls és president de la Cambra de Barcelona des de 2002 | ACN Miquel Valls és president de la Cambra de Barcelona des de 2002 | ACN

La història es repeteix. Aquest cop, l'encara president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, no s'ha quedat sol en un dinar amb el consell de Fira de Barcelona, sinó que ha viscut a la seva pròpia pell la revolta cameral. Segons ha avançat el diari Ara, més de la meitat dels membres del ple no han assistit a la trobada prevista que finalment s'ha hagut d'anul·lar. Així doncs, no s'ha arribat a la trentena de persones. 

Més info: Com votar a les eleccions de la Cambra de Barcelona més enllà de "la cursa d'obstacles"

La proposta que hi havia sobre la taula era la següent: ampliar de 200.000 a 450.000 euros el pressupost extraordinari de la Cambra de Barcelona pel que fa a les eleccions de principis de maig. Després d'un dinar de comiat a Valls, la plantada empresarial ha estat majúscula i com a conseqüència, no s'ha pogut aprovar el pressupost que pretenia fer difusió i incentivar la participació electoral. 

Més info: Un debat per servir (i despertar) la Cambra de Barcelona

Un dels principals motius de discòrdia entre els membres del ple de la Cambra de Barcelona i que ja forma part del debat entre candidatures és si s'ha d'enviar o no una carta als 423.146 potencials electors cridats a les urnes electròniques, entre els quals s'inclouen autònoms, emprenedors, petites, mitjanes i grans empreses. La complexitat cameral ha fet un pas més. 

Més informació
Pimec proporcionarà el certificat digital gratuït per votar a la Cambra
Convocats els Premis Cambra 2019 sota el lema 'El teu moment empresarial'
Avui et destaquem
El més llegit