Valls es queda sol en un dinar amb el consell de Fira de Barcelona

El president de la Cambra de Barcelona s'ha trobat el buit en una reunió excepcional

Miquel Valls és el president de la Cambra de Barcelona des del 2002 | ACN Miquel Valls és el president de la Cambra de Barcelona des del 2002 | ACN

Tot estava previst perquè aquest divendres se celebrés un consell d'administració excepcional a la Fira de Barcelona per abordar la proposta del president de FemCat i CEO de MatHolding, Pau Relat, com a nou president de l'entitat en substitució de José Luis Bonet.

Més info: Cambra i Generalitat proposen Relat per presidir la Fira de Barcelona

Ara bé, sembla que el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, s'ha quedat sol a la reunió prevista per a l'hora de dinar, segons han avançat El Confidencial i l'Ara. No s'ha presentat cap dels membres del consell: Núria Basi, Luis Conde, Agustí Cordón, Enric Crous, Enric Lacalle, Carles Vilarrubí, Pedro Fontana i Miquel Martí. Aquests dos últims també han sonat en els darrers mesos per presidir la Fira de Barcelona. 

S'apunta que el principal motiu de la seva absència no és el candidat escollit sinó com s'ha gestionat el ball de noms i de cadires així com el procés de decisió per part del tàndem format entre Valls i Bonet com a màxims representants de la Cambra de Comerç de Barcelona i de Fira de Barcelona, respectivament. 

Més info: El 'Fair Play' de Crous per presidir la Cambra de Barcelona

"És desagradable com s'ha trigat en la renovació del Consell de la Fira. Sembla que això ja s'ha produït... S'ha fet tard, però s'ha fet bé", apuntava Crous, entre mitges tintes, coincidint amb la presentació de la seva candidatura a la Cambra de Barcelona que ha tingut lloc aquest divendres al matí al Col·legi de Periodistes. 

Més informació
Cambra de Barcelona, un comiat entre correus
Avui et destaquem
El més llegit