Cancel·lat el deute més gran des de 2015 amb la llei de la segona oportunitat

Repara tu Deuda Abogados allibera un deute de 2.262.680 euros a Barcelona

Repara tu Deuda, pioner en aplicar la Llei de la Segona Oportunitat | iStock Repara tu Deuda, pioner en aplicar la Llei de la Segona Oportunitat | iStock

Repara tu Deuda Abogados, el despatx d'advocats espanyol, ha aconseguit una cancel·lació de deute mitjançant la Llei de Segona Oportunitat. Es tracta del cas d'un veí de Barcelona a qui el Jutjat del Mercantil nº10 de Barcelona ha concedit el Benefici d'Exoneració del Passiu Insatisfet (BEPI), alliberant-lo d'un deute que ascendia a 2.262.680 euros. Es tracta del deute de major import cancel·lat pel despatx en l'aplicació de la llei des de l'any 2015. 

En aquest cas específic, el veí tenia una empresa dedicada a la compravenda de cotxes amb una àmplia pòlissa de crèdit. Quan la situació econòmica es va començar a complicar al voltant de l'any 2010, els socis van demanar préstecs personals que van avalar amb els seus propis béns. Van començar a tenir reclams per impagaments i es van veure obligats a tancar l'empresa. Finalment, el propietari va decidir iniciar el procés per acollir-se a la Llei de Segona Oportunitat, cosa que finalment va obtenir.

Més info: El dret a una Segona Oportunitat

La Llei de la Segona Oportunitat encara no és molt coneguda a Espanya. No obstant això, cada vegada més persones acudeixen a aquest mecanisme legal. Repara tu Deuda és l'únic despatx especialitzat que treballa en exclusiva l'aplicació de la Llei de la Segona Oportunitat. Així, és el que més deute ha cancel·lat, a l'haver superat els 55 milions d'euros. Més de 15.000 particulars i autònoms han iniciat el procediment de la llei de la segona oportunitat amb el despatx: "Hem invertit milions d'euros en tecnologia i en donar a conèixer la Llei de la Segona Oportunitat a tot el país i hem estat els ambaixadors de la Llei de la Segona Oportunitat des dels nostres inicis a Catalunya", han explicat els advocats.

Avui et destaquem
El més llegit