Caprabo obrirà 20 establiments a Catalunya

El projecte s'executarà durant aquest any 2023

Exterior d'un establiment de Caprabo | Cedida Exterior d'un establiment de Caprabo | Cedida

Caprabo reforça els seus plans d’expansió amb l’obertura d’una vintena de supermercats. Aquests nous projectes s’executaran al llarg del 2023 per les demarcacions de Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida. Catalunya continua sent el primer mercat estratègic de la cadena. 

Unes instal·lacions que es gestionaran de forma pròpia i sota la modalitat de franquícia. Actualment, Caprabo compta amb una xarxa de 300 establiments a Catalunya i una plantilla de 6.000 persones. La cadena assegura que, cada dia, 150.000 persones adquireixen productes als establiments i els canals alternatius. 

Aquestes actuacions s’emmarquen dins d’un pla estratègic, anunciat l’any passat, on Caprabo inverteix 100 milions d’euros per transformar la cadena logística i el desenvolupament de nous canals de venda online, més enllà de les esmentades obertures i rehabilitacions de botigues. 

En paral·lel, fa pocs dies, la cadena va anunciar una inversió de 2 milions d’euros per ajustar els preus d’un miler de productes. L’objectiu d’aquest moviment és minimitzar l’impacte de la inflació a la compra del client. La llista d’aliments està formada per làctics, verdures, fruites, oli, arròs, pasta o peix. 

Més informació
Caprabo suma 14 obertures
Caprabo promou una aliança contra el càncer de pell
Caprabo recapta 397.959 euros en donacions a entitats socials
Avui et destaquem
El més llegit