Caprabo recapta 397.959 euros en donacions a entitats socials

La cadena dedica les més de 2,7 milions de donacions de la campanya Cèntim solidari a dotze entitats i iniciatives solidàries del país i internacionals

Imatge de les caixes d'un supermercat | Cedida Imatge de les caixes d'un supermercat | Cedida

Caprabo ha recaptat 397.959 euros durant les 12 campanyes de microdonatius dutes a terme durant el 2021. La iniciativa Cèntim solidari, per la que els compradors de la cadena fan petites donacions dedicades cada mes a una iniciativa o organització social, ha aconseguit 2.766.253 donacions en total durant aquest any.

La iniciativa, segons Caprabo, té com a objectiu ajudar a diferents causes solidàries mitjançant microdonatius que els clients fan a l'hora de pagar la seva compra. Els diners van dedicats a "organitzacions que treballen per causes socials d'alt impacte", des de l'ajuda a persones en situació de vulnerabilitat a la protecció del medi ambient o els animals.

Tal com ha comunicat la cadena, les causes que han rebut les donacions han estat vinculades principalment a la lluita contra el canvi climàtic, la salut o l'ajuda a famílies en risc d'exclusió. Així, organitzacions com la Creu Roja, Fundació Surt o l'Hospital Vall d'Hebron, així com entitats internacionals com WWFAldeas Infantiles o Save the Children han estat les beneficiàries de l'acció solidària dels clients de Caprabo durant 2021.

Més informació
Caprabo invertirà 100 MEUR a Catalunya en els pròxims cinc anys
Caprabo, Creu Roja i Save the Children, contra la pobresa infantil
Caprabo i Humana recullen 36 tones de roba usada
Avui et destaquem
El més llegit