Caprabo recull donacions per WWF en la defensa de la natura

Els clients de la cadena podran fer aportacions de manera voluntària i confidencial en el moment del pagament i a través del web

El supermercat recullirà les donacions dels seus clients | Europa Press El supermercat recullirà les donacions dels seus clients | Europa Press

 

Caprabo ha iniciat la recollida de microdonacions en els seus supermercats per ajudar a World Wildfire Fund for Nature (WWF) en la defensa de la natura, en el marc del Dia Mundial del Medi Ambient, que es va celebrar dissabte passat. Els clients de la cadena podran realitzar petites donacions -conegudes com cèntim solidari- de manera voluntària i confidencial en el moment del pagament i a través del web de Caprabo, segons un comunicat de l'empresa aquest dilluns.

A més, Caprabo explicarà als seus clients el treball que realitza WWF i fomentarà la col·laboració en forma de donacions a través dels seus canals de comunicació. El director de conservació de WWF Espanya, Enrique Segovia, ha explicat que aquesta acció permetrà "destinar més fons a la conservació de la natura" i ha assegurat que l'acció col·lectiva és imprescindible per desenvolupar l'activitat de l'entitat.

La responsable de Responsabilitat Social Corporativa i Medi Ambient de Caprabo, Ana González Reyes, ha apuntat que aquesta col·laboració "és una magnífica oportunitat per contribuir" a la cura de la natura.

Més informació
Els supermercats Caprabo: una nova aventura
Un magnat txec compra la meitat de Caprabo i Eroski
Avui et destaquem
El més llegit