Carrefour obre el primer supermercat BIO a Catalunya

La cadena instal·la el tercer establiment de productes ecològics a Espanya amb un assortiment de més de 2.000 referències

Carrefour Bio arriba a Catalunya amb una botiga a Barcelona Carrefour Bio arriba a Catalunya amb una botiga a Barcelona

Carrefour obre el seu primer supermercat BIO a Catalunya al carrer Travessera de Gràcia 151 de Barcelona. Aquest establiment urbà de 140 m2 compta amb un assortiment de més de 2.000 productes de l'agricultura i la ramaderia ecològiques i és el tercer d'aquest format a Espanya. 

Entre els articles que es comercialitzen figuren les principals marques especialitzades de Bio i el supermercat ofereix també els productes de les marques pròpies de la cadena, Carrefour Bio i Ecoplanet. L'espai se situa a l'avantguarda de les noves tendències de consum i està concebut per respondre a les necessitats d'un client urbà que demanda poder fer una compra completa amb productes que procedeixen de l'agricultura i la ramaderia ecològica.

Més info: La llista de la compra es torna 'eco'

Per atendre aquest establiment, la companyia compta amb personal qualificat, amb formació en enginyeria agrònoma, nutrició, dietètica i alimentació, etc. I molts d'ells compten amb experiència prèvia en el sector dels productes ecològics.

Protagonisme dels productes frescos ecològics

El nou espai Bio ofereix al consumidor la possibilitat de realitzar una compra completa, ja que compta amb productes de fruteria, carnisseria, peixateria, alimentació envasada, productes refrigerats i congelats, plats per prendre al moment, entrepans, begudes, vins i cerveses. A més compta amb assortit vegà i productes sense gluten. Entre les novetats es també troba la de poder comprar a granel.

Per facilitar la compra del client, la companyia ha desenvolupat senyalització per destacar els productes per a dietes específiques, intoleràncies així com alimentació vegana.

Més info: El supermercat s'acomiada de la bossa de plàstic

Quant als materials d'un sol ús, s'utilitzen sobres de paper reciclables en la secció de fruteria i en línia de caixes el client pot adquirir bosses de paper 100% reciclable o borses de cotó reutilitzables.

Més informació
Mercabarna obrirà un mercat ecològic
Daniel Valls: "L'etiqueta de 'natural' o 'artesà' no vol dir res"
Les empreses líders de l'alimentació
Avui et destaquem
El més llegit