La Casa de Carlota, guardonada als 'World Down Syndrome Awards 2023'

L'estudi de disseny ha estat reconegut per la Down Syndrome International pel seu compromís amb l'ocupació inclusiva, i rebrà el premi el març del 2024 a Nova York

L'equip creatiu de La Casa de Carlota juntament amb l'equip inclusiu | Cedida L'equip creatiu de La Casa de Carlota juntament amb l'equip inclusiu | Cedida

L'estudi de disseny La Casa de Carlota ha estat reconegut pels World Down Syndrome Awards 2023 a la categoria d'Ocupació Inclusiva, un premi atorgat per la Down Syndrome International (DSI) que destaca projectes que faciliten i milloren la vida de les persones amb síndrome de Down.

Les cinc iniciatives premiades, en les categories d'Ocupació Inclusiva, Educació Inclusiva, Salut Inclusiva i Organitzacions Inclusives, s'alineen amb principis com incloure les persones amb síndrome de Down de manera igualitària en qualsevol aspecte de la vida quotidiana i que, alhora, tinguin les mateixes oportunitats que la resta, així com que tinguin igualtat de drets, com es descriu a la United Nations Convention on the Rights of Persons with Disabilities.

Els 'World Down Syndrome Awards 2023' són atorgats per la Down Syndrome International (DSI)

La DSI és la xarxa mundial de persones amb síndrome de Down i les seves famílies que ha organitzat la primera edició dels World Syndrome Awards 2023, seleccionant, d'entre un total de 200, els cinc projectes guanyadors d'aquests premis, que representen empreses i entitats d'Austràlia, Canadà, França i Espanya, i tindran l'oportunitat de presentar els seus projectes el pròxim 21 de març del 2024 a la seu de les Nacions Unides a Nova York.

Silvia Alsina, presidenta i CEO de Roman, ha destacat el paper important que juga La Casa de Carlota en la generació d'impacte positiu: "Aquest nou reconeixement ens estimula a continuar impulsant els reptes transformadors que la societat i el món necessiten. Liderar el canvi des de dins de les organitzacions és la millor manera d'acostar-nos a l'objectiu d'aconseguir una inclusió laboral real".

Per la seva banda, José María Batalla, fundador de La Casa de Carlota i cap creatiu de Roman, ha declarat que "aquest reconeixement és un suport al nostre posicionament d'ètica empresarial davant el nou paradigma social. Avui ja no n'hi ha prou amb dir que som responsables, cal mostrar-ho amb fets".

Avui et destaquem
El més llegit