
Per commemorar el desè aniversari de la Fàbrica Moritz, la cervesera ha obert un nou establiment amb l'objectiu de ser un nou punt de trobada pels barcelonins, la Casa Moritz. La cervesa fresca sense pasteuritzar provinent de la Fàbrica Moritz Barcelona serà la gran protagonista, segons ha explicat la mateixa companyia en un comunicat. A més, Jordi Vilà, xef català, estarà al capdavant de l'oferta gastronòmica del nou establiment, amb una carta amb la cervesa com a l'epicentre del receptari.
Casa Moritz serà un espai de més de 300 metres quadrats, amb terrassa exterior, cuina semioberta, i amb un horari molt ampli que cobrirà tots els àpats, segons el comunicat de la companyia.
"A Casa Moritz es podran tastar les famoses flammkuchen –conegudes com les pizzes alsacianes, que van aterrar a Barcelona gràcies a la Fàbrica Moritz-, les delicioses tapes com croquetes, patates braves o amanides russes; els entrepans gastronòmics; les mandonguilles fetes amb cervesa negra o els musclos al vapor de Moritz 7; així com les propostes XXL pensades per a ser compartides", ha explicat Vilà.