Casavo aterra a Barcelona amb un pla d'inversió de 100 milions d'euros

La 'fintech' immobiliària tindrà cinc treballadors a la capital catalana, que espera augmentar fins a la vintena l'any que ve

La 'fintech' immobiliària Casavo aterra a Barcelona | iStock La 'fintech' immobiliària Casavo aterra a Barcelona | iStock

La fintech immobiliària Casavo aterra a Barcelona amb un pla d'inversió inicial superior als 100 milions d'euros per als propers dos anys, segons ha informat en un comunicat. La companyia inicia operacions amb una plantilla local de cinc persones, però preveu augmentar-la fins als 20 treballadors durant el proper any. La fintech confia elevar les transaccions de compravenda que fa a la ciutat fins al centenar els propers mesos, i afirma que veu "oportunitats" en el mercat de l'habitatge barceloní.

"Barcelona és una ciutat estratègica per a Casavo", ha afirmat el director general de la companyia a Espanya, Francisco Sierra, afegint que el seu objectiu és "aportar liquiditat al sector, agilitzant la compravenda d'habitatges gràcies a la tecnologia". Casavo ha desenvolupat una plataforma tecnològica que fa valoracions d'habitatges i ofertes instantànies permetent la compra directa d'immobles en menys de set dies. Un cop adquirit l'habitatge, Casavo el reforma per complet i el torna a posar a la venda, reduint així els temps de transacció i agilitzant un procés tradicionalment llarg i complex, tant per a venedors com per a compradors.

Segons Casavo, el mercat immobiliari a Barcelona està "altament fragmentat i, amb freqüència, existeix opacitat pel que fa a les valoracions i els preus dels immobles". La companyia aposta per "renovar el parc immobiliari residencial de Barcelona i, en el futur, també de la seva àrea metropolitana". Casavo aporta solucions tecnològiques per a agències immobiliàries. De fet, la companyia preveu ampliar la xarxa d'agències amb les que col·labora i establir relacions amb els agents immobiliaris de Barcelona.

Des de la seva fundació el 2017, Casavo ha fet més de 1.700 operacions immobiliàries per un valor superior a 500 milions d'euros. La companyia opera actualment en cinc ciutats italianes (Milà, Roma, Torí, Florència i Bolonya), i va arribar a Madrid l'any passat. L'entrada a Barcelona, apunta la fintech, és "clau" en la seva estratègia d'expansió internacional.

Més informació
El mercat de l'habitatge assoleix el nivell màxim dels últims 14 anys
El nombre d’hipoteques sobre habitatge creix un 36,4%
Avui et destaquem
El més llegit