Cathay Pacific farà regular la ruta Barcelona-Hong Kong

L'aerolínia connectarà amb tres freqüències setmanales les dues ciutats a partir de l'abril del 2018

Un dels avions de Cathy Pacific Un dels avions de Cathy Pacific

Cathay Pacific ha anunciat que convertirà la ruta Barcelona-Hong Kong, que ara opera durant la temporada d'estiu, a regular a partir del 15 d'abril de 2018, ha informat en un comunicat.

Així, la connexió entre l'Aeroport de Barcelona i Hong Kong tornarà amb tres freqüències setmanals a les quals se sumarà una quarta freqüència a partir de el 1 de juliol de 2018.

Els nous vols, que s'operaran amb avions Airbus A350-900, complementaran el servei existent entre Madrid i Hong Kong, que compta amb quatre freqüències setmanals actualment i que també veurà la seva operativa incrementada amb una cinquena freqüència setmanal a partir del 29 d'octubre de 2017.

L'aerolínia ha destacat que amb el llançament d'aquests nous serveis continua amb l'expansió al mercat espanyol "proporcionant el major servei non-stop del sector aeri entre Espanya i Àsia".

El director comercial i de càrrega de Cathay Pacific, Ronald Lam, ha explicat que l'elevada demanda de la ruta estival, que va iniciar operacions el 2 de juliol i que està programada fins al 28 d'octubre, ha estat "clau" en la decisió de convertir la capital catalana en una destinació regular.

Ha afegit que la demanda de la ruta ha superat expectatives: "L'augment de l'abast de les nostres destinacions des de Hong Kong no només ens permet captar nous mercats, sinó que també enforteix el status de la ciutat com el hub internacional més important i de major grandària d'Àsia", ha afirmat.

Més freqüències a Tel Aviv i Fukuoka

La companyia aèria també ha anunciat noves freqüències a Tel Aviv, de manera que als quatre vols setmanals llançats al març entre Hong Kong i la ciutat israeliana se sumaran altres dues, arribant a sis freqüències setmanals a partir del 25 de gener de 2018, amb una ampliació a vols diaris a l'octubre i novembre.

Per la seva banda, Cathay Dragon, la filial regional asiàtica de Cathay Pacific, augmentarà també la freqüència dels seus serveis entre Hong Kong i Fukuoka -la cinquena ciutat més gran del Japó- a partir del 18 de desembre.

Més informació
El Prat, un 'hub' de llarg radi i ‘low cost’
Cathay Pacific inaugura la ruta Barcelona-Hong Kong
Cathay Pacific connectarà Hong Kong amb Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit